Apparaten en accessoires
紅油抄手
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
薑 切末5 克
-
豬絞肉180 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
香油 可多備一些1 ½ 茶匙
-
醬油3 茶匙
-
餛飩皮20 張
-
水1500 克
-
米醋2 茶匙
-
紅辣椒油1 - 2 茶匙
-
蔥 切蔥花1 枝
-
榨菜 切絲30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13.246 g
Calorieën
899 kJ /
214 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
0.983 g
Koolhydraten
24.911 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小館風情
10 recepten
Taiwan
Taiwan