Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 克 薑, 切末
- 180 克 豬絞肉
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 ½ 茶匙 香油, 可多備一些
- 3 茶匙 醬油
- 20 張 餛飩皮
- 1500 克 水
- 2 茶匙 米醋
- 1 - 2 茶匙 紅辣椒油
- 1 枝 蔥, 切蔥花
- 30 克 榨菜, 切絲
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 899 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 13.246 g
- Koolhydraten
- 24.911 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.983 g