Apparaten en accessoires
貴州辣子雞
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
乾辣椒醬
-
乾辣椒60 克
-
薑 切塊40 克
-
蒜頭30 克
-
油130 克
辣子雞
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約2公分)600 克
-
米酒1 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
31 g
Calorieën
2563 kJ /
613 kcal
Vetten
51 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
非辣不可
11 recepten
Taiwan
Taiwan