牛蒡濃湯

牛蒡濃湯

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 (約120克),切塊
    ½ 顆
  • 奶油
    20 克
  • 牛蒡 去皮、切塊
    200 克
  • 馬鈴薯 去皮、切塊
    200 克
  • 牛奶
    200 克
  • 200 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 少許,依個人口味調整

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 5 g
Calorieën 563 kJ / 135 kcal
Vetten 8 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...