Apparaten en accessoires
牛蒡濃湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
洋蔥 (約120克),切塊½ 顆
-
奶油20 克
-
牛蒡 去皮、切塊200 克
-
馬鈴薯 去皮、切塊200 克
-
牛奶200 克
-
水200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許,依個人口味調整
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5 g
Calorieën
563 kJ /
135 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
食譜名人堂
17 recepten
Taiwan
Taiwan