Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 薑 ,切片
- 400 克 鱈魚片 (約二片)
- 30 克 酒釀
- 15 克 日式醬油
- 500 克 水
- 10 克 蔥 ,切細絲
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 864.5 kJ / 206.8 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 113.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 825.7 mg