酒釀蒸鱈魚

酒釀蒸鱈魚

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 切片
    15 克
  • 鱈魚片 (約二片)
    400 克
  • 酒釀
    30 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 500 克
  • 切細絲
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 825.7 mg
Eiwitten 30.6 g
Calorieën 864.5 kJ / 206.8 kcal
Vetten 5.1 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 113.9 g
Koolhydraten 15.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...