酒釀蒸鱈魚
TM6 TM5

酒釀蒸鱈魚

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 15 克 薑 ,切片
  • 400 克 鱈魚片 (約二片)
  • 30 克 酒釀
  • 15 克 日式醬油
  • 500 克 水
  • 10 克 蔥 ,切細絲
  • 5 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲

Voeding
per 1 人份
Calorieën
864.5 kJ / 206.8 kcal
Eiwitten
30.6 g
Koolhydraten
15.8 g
Vetten
5.1 g
Verzadigd vet
113.9 g
Vezels
0.7 g
Natrium
825.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten