Apparaten en accessoires
酒釀蒸鱈魚
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份
Ingrediënten
-
薑 切片15 克
-
鱈魚片 (約二片)400 克
-
酒釀30 克
-
日式醬油15 克
-
水500 克
-
蔥 切細絲10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
825.7 mg
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
864.5 kJ /
206.8 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
113.9 g
Koolhydraten
15.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春季食療
8 recepten
Taiwan
Taiwan