豆豉小魚燒苦瓜

豆豉小魚燒苦瓜

4.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 蔭豆豉
    50 克
  • 20 克
  • 丁香魚乾
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)
    340 克
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 200 克
  • 20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 4.9 g
Calorieën 544 kJ / 130 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 11.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...