Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 薑
- 30 克 乾香菇 ,泡軟後擠乾,切丁(約1公分)
- 180 克 麵腸 ,切丁(約1公分)
- 2 大匙 油
- 80 克 新鮮荸薺 ,切丁(約1公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- ½ 茶匙 素蠔油
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 150 克 小蕃茄 ,切丁(約1公分)
- 20 克 九層塔 ,只取葉子
- ½ 大匙 檸檬汁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1340 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 743 mg