Apparaten en accessoires
山藥蝦仁
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
薑 切塊10 克
-
油1 茶匙
-
新鮮山藥 去皮、切條(約5公分 x 1公分)100 克
-
紫山藥 去皮、切條(約5公分 x 1公分)100 克
-
草蝦 去頭、殼和腸泥6 - 10 隻
-
紅甜椒 切條(約5公分 x 1公分)100 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
583 kJ /
139 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
15.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan