Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 薑, 切塊
- 1 茶匙 油
- 100 克 新鮮山藥, 去皮、切條(約5公分 x 1公分)
- 100 克 紫山藥, 去皮、切條(約5公分 x 1公分)
- 6 - 10 隻 草蝦, 去頭、殼和腸泥
- 100 克 紅甜椒, 切條(約5公分 x 1公分)
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 香油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 1.9 g