Apparaten en accessoires
醃篤鮮
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
金華火腿 切片200 克
-
薑2 - 3 片
-
五花肉 切塊(約1.5公分),以熱水川燙150 克
-
雞高湯1200 克
-
青江菜 洗淨150 克
-
熟竹筍 切片150 克
-
豆皮結150 克
-
百頁豆腐 切片(約1公分)50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
32.7 g
Calorieën
2316 kJ /
554 kcal
Vetten
43.6 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小館風情
10 recepten
Taiwan
Taiwan