Apparaten en accessoires
豆干炒肉絲
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 人份
Ingrediënten
-
油2 大匙
-
蔥 切斜段(約3公分)10 克
-
五香豆干 橫剖半,切條100 克
-
豬肉絲200 克
-
醬油½ 大匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
糖⅛ 茶匙
-
水1 大匙
-
芹菜 取梗,切段(約3公分)30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
842 kJ /
203 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
媽媽的快手料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan