Apparaten en accessoires
牛肉炒韭黃
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
牛肉 切絲200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
新鮮韭黃 切段250 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6.887 g
Calorieën
1135 kJ /
271 kcal
Vetten
23.986 g
Vezels
1.351 g
Koolhydraten
5.987 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan