水煮牛肉

水煮牛肉

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 30 克
  • 切片
    50 克
  • 乾辣椒 切段
    15 根
  • 切段
    80 克
  • 600 克
  • 辣豆瓣醬
    50 克
  • 麻辣醬
    10 克
  • 牛肉片
    500 克
  • 蒜苗 切斜片
    100 克
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 23.7 g
Calorieën 1742 kJ / 416 kcal
Vetten 32.5 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...