Apparaten en accessoires
冬瓜燒排骨
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 人份
Ingrediënten
-
水1200 克
-
排骨 切塊(約3公分)350 克
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
蒜頭10 克
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
二砂糖2 茶匙
-
醬油50 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
冬瓜 去皮去籽,切塊(約3公分)300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
850.4 mg
Eiwitten
18.2 g
Calorieën
1243.9 kJ /
297.6 kcal
Vetten
20.9 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
51.1 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
超市系列-豬肉
10 recepten
Taiwan
Taiwan