冬瓜燒排骨

冬瓜燒排骨

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 人份

Ingrediënten

  • 1200 克
  • 排骨 切塊(約3公分)
    350 克
  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 辣豆瓣醬
    1 大匙
  • 二砂糖
    2 茶匙
  • 醬油
    50 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 冬瓜 去皮去籽,切塊(約3公分)
    300 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 850.4 mg
Eiwitten 18.2 g
Calorieën 1243.9 kJ / 297.6 kcal
Vetten 20.9 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 51.1 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...