Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 克 高湯
- 10 克 蝦米
- 150 克 白米
- 1 茶匙 鹽 (optioneel)
- 40 克 玉米粒
- 80 克 蝦仁 ,切丁(約1公分)
- 80 克 豬肉絲
- 3 顆 皮蛋 ,切碎(約1公分)
- 1 顆 蛋 ,打散
- 60 克 紅鯛魚片 ,切塊
- 30 克 油條 ,剝碎
- 25 克 蔥 ,切蔥花
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2018.3 kJ / 482.8 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 0.9 g