Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 雞胸肉 ,切塊(約1公分)
- 2 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 玉米粉
- 15 克 油
- 100 克 新鮮香菇 ,切塊(約1公分)
-
1200
克 雞高湯
of 1200 克 水 - 250 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 50 克 玉米粒
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
- 30 克 芹菜 ,取莖、切末
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1249 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 2.141 g