筍絲滷肉
TM5 TM6

筍絲滷肉

4.3 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 20 克 蒜頭
  • 50 克 蔥 ,切段
  • 600 克 五花肉 ,切片(厚約0.5公分)
  • 60 克 醬油
  • 250 克 筍絲 ,以熱水川燙去除澀味
  • 20 克 糖
  • 550 克 水
  • 20 克 米酒
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 新鮮紅辣椒 (optioneel)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1425 kJ / 340 kcal
Eiwitten
12.45 g
Koolhydraten
4.517 g
Vetten
29.687 g
Vezels
1.505 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten