筍絲滷肉

筍絲滷肉

4.3 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
6 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 切段
    50 克
  • 五花肉 切片(厚約0.5公分)
    600 克
  • 醬油
    60 克
  • 筍絲 以熱水川燙去除澀味
    250 克
  • 20 克
  • 550 克
  • 米酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel)
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.45 g
Calorieën 1425 kJ / 340 kcal
Vetten 29.687 g
Vezels 1.505 g
Koolhydraten 4.517 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...