Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 新鮮芥菜, 取莖、切斜塊
- 500 克 帶皮帶骨雞腿肉, 切塊(約5公分)
- 10 克 油
- 20 克 薑, 切絲
- 10 - 15 粒 新鮮干貝 (選用小粒即可)
- 20 克 米酒
- 30 克 新鮮香菇, 切片
- 2 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
- 1 茶匙 枸杞, 用水沖洗
- 800 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 674 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 1.1 g