芥菜干貝雞

芥菜干貝雞

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 人份

Ingrediënten

  • 新鮮芥菜 取莖、切斜塊
    300 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)
    500 克
  • 10 克
  • 切絲
    20 克
  • 新鮮干貝 (選用小粒即可)
    10 - 15 粒
  • 米酒
    20 克
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 依個人喜好調整
    2 茶匙
  • 枸杞 用水沖洗
    1 茶匙
  • 800 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18.9 g
Calorieën 674 kJ / 161 kcal
Vetten 7.9 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...