Apparaten en accessoires
番茄炒菇
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蔥 切段20 克
-
番茄 洗淨切塊270 克
-
雪白菇 切段160 克
-
鴻喜菇 洗淨切段160 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2.753 g
Calorieën
259 kJ /
62 kcal
Vetten
3.065 g
Vezels
3.45 g
Koolhydraten
7.026 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan