洋菇炒雞丁
TM5 TM6

洋菇炒雞丁

3.0 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3公分)
  • 1 大匙 醬油膏
  • 1 大匙 米酒
  • 1 ½ 大匙 油
  • 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切段
  • 3 粒 蒜頭 ,切片
  • 150 克 蘑菇 ,切片
  • 1 茶匙 醬油 ,依個人口味調整
  • 1 小撮 白胡椒粉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
908 kJ / 217 kcal
Eiwitten
36.7 g
Koolhydraten
4.383 g
Vetten
5.41 g
Vezels
1.69 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten