Apparaten en accessoires
洋菇炒雞丁
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)300 克
-
醬油膏1 大匙
-
米酒1 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
蒜頭 切片3 粒
-
蘑菇 切片150 克
-
醬油 依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
36.7 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
5.41 g
Vezels
1.69 g
Koolhydraten
4.383 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
五星級家常菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan