Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 蒜頭
- 15 克 薑 ,切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 20 克 黑麻油
- 800 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
- 20 克 米酒
- 30 克 醬油膏
- 30 克 醬油
- 10 克 新鮮九層塔 ,只取葉子
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1382 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 42.05 g
- Koolhydraten
- 2.91 g
- Vetten
- 14.72 g
- Vezels
- 0.168 g