Apparaten en accessoires
清炒花椰菜
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
蔥 切段10 克
-
水50 克
-
白花椰菜 切小朵200 克
-
綠色花椰菜 切小朵200 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3.254 g
Calorieën
220 kJ /
52 kcal
Vetten
2.683 g
Vezels
2.727 g
Koolhydraten
5.183 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan