Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 油
-
10
克 薑 ,切片
of 10 克 蒜頭 ,切片 - 50 克 紅蘿蔔 ,去皮、切片
- 300 克 高麗菜 ,切塊(詳見要訣)
- 30 克 新鮮黑木耳 ,切條
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 352.4 kJ / 84.3 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 5.2 g
- Vezels
- 1.025 g