麻油雞

麻油雞

3.5 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 老薑 切片
    80 克
  • 黑麻油
    30 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    800 克
  • 米酒
    500 克
  • 200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 36.94 g
Calorieën 2279 kJ / 544 kcal
Vetten 21.33 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 1.24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...