蔥燒排骨
TM31 TM5 TM6

蔥燒排骨

4.4 (26 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 克 紅糖
  • 10 克 油
  • 600 克 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
  • 40 醬油
  • 40 克 水
  • 1000 克 蔥, 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1728 kJ / 413 kcal
Eiwitten
29.3 g
Koolhydraten
27.8 g
Vetten
16.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten