蔥燒排骨

蔥燒排骨

4.4 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 紅糖
    50 克
  • 10 克
  • 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
    600 克
  • 醬油
    40
  • 40 克
  • 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用
    1000 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 29.3 g
Calorieën 1728 kJ / 413 kcal
Vetten 16.5 g
Koolhydraten 27.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...