菠蘿紅燒牛腩

菠蘿紅燒牛腩

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 豆瓣醬
    1 大匙
  • 牛腩 切塊(約2公分)
    600 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 新鮮鳳梨 去皮,切厚片
    20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) 切斜片
    10 克
  • 300 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 23.725 g
Calorieën 2239 kJ / 535 kcal
Vetten 44.941 g
Vezels 1.551 g
Koolhydraten 7.557 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...