三色燴花椰菜
TM5 TM6

三色燴花椰菜

2.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 200 克 南瓜 ,去皮,切丁(約1.5公分)
  • 200 克 白花椰菜 ,切大朵(約3公分)
  • 50 克 小蕃茄 ,對半切
  • 1 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 太白粉 ,先與1大匙水調勻

Voeding
per 1 人份
Calorieën
348.2 kJ / 83.2 kcal
Eiwitten
2.2 g
Koolhydraten
15.2 g
Vetten
2.8 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten