Apparaten en accessoires
牛角麵包
Voorbereiding. 40min
Totaal 6u. 50min
12 塊
Ingrediënten
-
水160 克
-
冰糖粉160 克
-
乾酵母粉1 大匙
-
中筋麵粉670 克
-
奶粉40 克
-
鹽1 茶匙
-
蛋 (約90克)2 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化160 克
-
蛋黃 加入2茶匙水混勻1 顆
-
白芝麻 少許,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 塊
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1596 kJ /
381 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
56.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
必學!台式麵包
11 recepten
Taiwan
Taiwan