牛蒡山藥燉排骨
TM31 TM5 TM6

牛蒡山藥燉排骨

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 克 排骨, 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
  • 100 克 牛蒡, 切薄片
  • 200 克 新鮮山藥 ,去皮,切大塊(3公分)
  • 6 粒 紅棗
  • 20 克 枸杞
  • 30 克 米酒
  • 800 克 水
  • 1 - 1 ½ 茶匙 鹽 ,可依個人口味調整

Voeding
per 1 人份
Calorieën
776 kJ / 185 kcal
Eiwitten
11.8 g
Koolhydraten
15.6 g
Vetten
8.7 g
Vezels
2.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten