Apparaten en accessoires
牛蒡山藥燉排骨
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水200 克
-
牛蒡 切薄片100 克
-
新鮮山藥 去皮,切大塊(3公分)200 克
-
紅棗6 粒
-
枸杞20 克
-
米酒30 克
-
水800 克
-
鹽 可依個人口味調整1 - 1 ½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
776 kJ /
185 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
15.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan