Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 排骨, 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
- 100 克 牛蒡, 切薄片
- 200 克 新鮮山藥 ,去皮,切大塊(3公分)
- 6 粒 紅棗
- 20 克 枸杞
- 30 克 米酒
- 800 克 水
- 1 - 1 ½ 茶匙 鹽 ,可依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.9 g