Apparaten en accessoires
茶香燒小排
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭15 克
-
薑10 克
-
油15 克
-
排骨 以滾水川燙去血水350 克
-
米酒10 克
-
蔥 切段20 克
-
烏龍茶 (茶葉)1 ½ 茶匙
-
醬油20 克
-
糖20 克
-
蠔油45 克
-
高湯70 克
-
綜合甜椒 切片100 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
17.8 g
Calorieën
1356.4 kJ /
324.5 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
吃茶.品茶
10 recepten
Taiwan
Taiwan