Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 去骨肉塊,去筋膜 (每塊大小約3公分)
- 300 克 綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、洋蔥),切塊
- 1 粒 蒜頭
- 4 支 新鮮綜合香草 ( 如: 鼠尾草、迷迭香),只取葉子
- 150 克 粗鹽
-
30
克 紅酒
of 30 克 水 - 1 片 乾月桂葉
- 1 粒 丁香
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 581 kJ / 138.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 14746.1 mg