清燉蘿蔔牛肉湯

清燉蘿蔔牛肉湯

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 牛腱肉 川燙去血水,切塊
    600 克
  • 800 克
  • 白蘿蔔 切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切段
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 31.238 g
Calorieën 941 kJ / 224 kcal
Vetten 8.708 g
Vezels 1.181 g
Koolhydraten 3.835 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...