清燉蘿蔔牛肉湯
TM31 TM5 TM6

清燉蘿蔔牛肉湯

4.0 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 10 克 薑, 切片
  • 600 克 牛腱肉, 川燙去血水,切塊
  • 800 克 水
  • 200 克 白蘿蔔, 切塊
  • 100 克 紅蘿蔔, 切塊
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 蔥, 切段

Voeding
per 1 人份
Calorieën
941 kJ / 224 kcal
Eiwitten
31.238 g
Koolhydraten
3.835 g
Vetten
8.708 g
Vezels
1.181 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten