低溫肋眼牛排

4.3 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
1 塊

Ingrediënten

  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 肋眼牛排 (約1.5公分厚)
    250 克
  • 新鮮迷迭香
    1 支
  • 蒜頭 略拍扁
    2 顆
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 1950 克
  • 奶油 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 塊

Natrium 335.5 mg
Eiwitten 38.2 g
Calorieën 4098 kJ / 980.4 kcal
Vetten 90.5 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 40 g
Koolhydraten 1.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...