Apparaten en accessoires
薏仁冬瓜排骨湯
Voorbereiding. 2u.
Totaal 2u. 50min
2 人份
Ingrediënten
-
洋薏仁 浸泡2-3小時50 克
-
水700 克
-
排骨 (小), 先以熱水川燙200 克
-
冬瓜 去皮去籽、切塊300 克
-
米酒1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菜 裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
22.33 g
Calorieën
1513 kJ /
361 kcal
Vetten
21.2 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
19.87 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中西式湯品
9 recepten
Taiwan
Taiwan