家常蔥爆蝦

家常蔥爆蝦

4.7 37 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
3 人份

Ingrediënten

  • 2 茶匙
  • 切片
    10 克
  • 切段,分蔥白和蔥綠
    2 根
  • 草蝦 剪去頭鬚腳,去腸泥
    300 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 或依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) 切斜片
    1 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 22 g
Calorieën 561 kJ / 154 kcal
Vetten 4 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 1.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...