Apparaten en accessoires
家常蔥爆蝦
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
3 人份
Ingrediënten
-
油2 茶匙
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段,分蔥白和蔥綠2 根
-
草蝦 剪去頭鬚腳,去腸泥300 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 或依個人口味調整¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (optioneel) 切斜片1 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
22 g
Calorieën
561 kJ /
154 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品家常餐桌
18 recepten
Taiwan
Taiwan
美善品美味秘密
157 recepten
Taiwan
Taiwan