Apparaten en accessoires
沙茶牛肉炒空心菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
牛肉 切片200 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切片2 根
-
蒜頭2 粒
-
沙茶醬1 大匙
-
空心菜 切段(5公分),梗葉分開200 克
-
鹽 (依個人口味調整)¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
12.641 g
Calorieën
920 kJ /
219 kcal
Vetten
13.806 g
Vezels
1.477 g
Koolhydraten
9.753 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
五星級家常菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan
美善品美味秘密
157 recepten
Taiwan
Taiwan