Apparaten en accessoires
蔥爆牛柳
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
牛腰內肉 切條(約1公分x5公分)300 克
-
醬油膏20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
油30 克
-
蔥 切段(5公分)50 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
-
薑 切片10 克
-
洋蔥 切條(約1公分)80 克
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
775.7 kJ /
185.6 kcal
Vetten
10.8 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
幸福便當菜
61 recepten
Taiwan
Taiwan