Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 油
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 5 克 乾香菇 ,泡軟,切條
- 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切薄片
- 200 克 娃娃菜 ,切段(約5公分)
- 50 克 高湯
- 10 克 米酒
- 5 - 10 克 醬油 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 炸豬皮 ,泡軟
- 50 克 紅燒鰻罐頭
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 571.2 kJ / 136.6 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 1.7 g