Apparaten en accessoires
彩椒松阪肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
松阪肉 切片(約0.5公分厚)200 克
-
綜合甜椒 切條(寬約1公分)150 克
-
醬油15 克
-
原味腰果60 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
410.5 mg
Eiwitten
15.8 g
Calorieën
1435.7 kJ /
343.2 kcal
Vetten
27.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8208.9 g
Koolhydraten
10.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan