海帶豆芽排骨湯
TM5 TM6

海帶豆芽排骨湯

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 克 純芝麻油
  • 10 克 老薑 ,切片
  • 250 克 排骨 ,先以熱水川燙去血水
  • 10 克 米酒
  • 150 克 海帶結
  • 900 克 水
  • 50 克 黃豆芽
  • ¾ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
850.3 kJ / 203.4 kcal
Eiwitten
12.2 g
Koolhydraten
2.2 g
Vetten
16 g
Vezels
1.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten