涼拌豆芽牛肉

涼拌豆芽牛肉

4.4 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 800 克
  • 黃豆芽 洗淨瀝乾
    150 克
  • 牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 白洋蔥 切絲,冰鎮備用
    50 克
  • 醬油
    3 大匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 白醋
    2 大匙
  • (可省略)
    ½ 茶匙
  • 韓國香油 少許
    ½ 茶匙
  • 切蔥花(可省略)
    10 克
  • 熟白芝麻 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 811 mg
Eiwitten 14.5 g
Calorieën 1259.8 kJ / 301.4 kcal
Vetten 20.5 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 45.8 g
Koolhydraten 15.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...