Apparaten en accessoires
涼拌豆芽牛肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
水800 克
-
黃豆芽 洗淨瀝乾150 克
-
牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
白洋蔥 切絲,冰鎮備用50 克
-
醬油3 大匙
-
味醂3 大匙
-
白醋2 大匙
-
糖 (可省略)½ 茶匙
-
韓國香油 少許½ 茶匙
-
蔥 切蔥花(可省略)10 克
-
熟白芝麻 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
811 mg
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1259.8 kJ /
301.4 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
45.8 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品X李易
4 recepten
Taiwan
Taiwan