野菇雞湯

野菇雞湯

4.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊
    200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水
    200 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    10 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 香油 (optioneel)
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.6 g
Calorieën 646.4 kJ / 154.6 kcal
Vetten 48 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 3.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...