Apparaten en accessoires
蒲瓜蝦仁水餃
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
30 個
Ingrediënten
-
蒲瓜 去皮,切塊(約2公分)300 克
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
蒜頭15 克
-
米酒1 大匙
-
水2 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
豬絞肉250 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
-
生白蝦仁30 個
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
3 g
Calorieën
237.3 kJ /
56.8 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
餃子館在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan