Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 克 山楂
- 6 顆 紅棗, 浸泡2-3小時
- 700 克 水
- 150 克 去骨雞腿排, 先以熱水川燙
- 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)
- 1 小撮 鹽
- 少許 蔥 ,切絲,裝飾用 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 14.985 g
- Koolhydraten
- 9.375 g
- Vetten
- 6.44 g
- Vezels
- 0.885 g