紅棗山楂雞湯

紅棗山楂雞湯

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 3u.
Totaal 3u. 20min
2 人份

Ingrediënten

  • 山楂
    5 克
  • 紅棗 浸泡2-3小時
    6 顆
  • 700 克
  • 去骨雞腿排 先以熱水川燙
    150 克
  • 新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 1 小撮
  • 蔥 (optioneel) 切絲,裝飾用
    少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 14.985 g
Calorieën 653 kJ / 156 kcal
Vetten 6.44 g
Vezels 0.885 g
Koolhydraten 9.375 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...