Apparaten en accessoires
紅棗山楂雞湯
Voorbereiding. 3u.
Totaal 3u. 20min
2 人份
Ingrediënten
-
山楂5 克
-
紅棗 浸泡2-3小時6 顆
-
水700 克
-
去骨雞腿排 先以熱水川燙150 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)100 克
-
鹽1 小撮
-
蔥 (optioneel) 切絲,裝飾用少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
14.985 g
Calorieën
653 kJ /
156 kcal
Vetten
6.44 g
Vezels
0.885 g
Koolhydraten
9.375 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
暖呼呼湯粥
10 recepten
Taiwan
Taiwan