清燉羊肉湯

清燉羊肉湯

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 人份

Ingrediënten

  • 羊肉塊, 去腱 (帶皮),切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
    500 克
  • 切片
    20 克
  • 米酒
    200 克
  • 950 克
  • 中藥包 (詳見要訣)
    1 包
  • 1 ½ - 2 茶匙
  • 冰糖
    1 茶匙
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 高麗菜 切塊(約3公分)
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 28.5 g
Calorieën 1382.5 kJ / 333.8 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...