Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 羊肉塊, 去腱 (帶皮),切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
- 20 克 薑 ,切片
- 200 克 米酒
- 950 克 水
- 1 包 中藥包 (詳見要訣)
- 1 ½ - 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 冰糖
- 200 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 200 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1382.5 kJ / 333.8 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 1.2 g