Apparaten en accessoires
清燉羊肉湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 人份
Ingrediënten
-
羊肉塊, 去腱 (帶皮),切塊(約5公分),以熱水川燙去血水500 克
-
薑 切片20 克
-
米酒200 克
-
水950 克
-
中藥包 (詳見要訣)1 包
-
鹽1 ½ - 2 茶匙
-
冰糖1 茶匙
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)200 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
28.5 g
Calorieën
1382.5 kJ /
333.8 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
尚讚!台灣味
11 recepten
Taiwan
Taiwan