Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 克 水 (含川燙和烹煮用)
- 600 克 牛肋條 ,切塊(約5公分)
- 15 克 油
- 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
- 3 顆 蒜頭
- 1 顆 八角
-
20
克 梅林辣醬油
of 10 - 15 克 醬油 - 70 克 蕃茄醬
- 50 克 辣豆瓣醬
- 80 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
- 100 克 白蘿蔔 ,切塊(約4公分)
- 80 克 紅蘿蔔 ,切塊(約4公分)
- 10 克 糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 15093.7 kJ / 360.9 kcal
- Eiwitten
- 290.4 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 249.5 g
- Vezels
- 5.5 g