Apparaten en accessoires
珍珠丸子
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
20 塊
Ingrediënten
-
薑5 克
-
豬粗絞肉250 克
-
乾香菇 沖洗至軟3 朵
-
紅蘿蔔 切小塊20 克
-
新鮮荸薺 去皮、切半3 粒
-
蔥 切成蔥花1 枝
-
黑胡椒粉2 小撮
-
鹽½ 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
糯米 泡水1小時,瀝乾備用150 克
-
水600 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 塊
Eiwitten
2.559 g
Calorieën
335 kJ /
80 kcal
Vetten
4.679 g
Vezels
0.214 g
Koolhydraten
6.701 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
放學後點心
10 recepten
Taiwan
Taiwan