珍珠丸子

珍珠丸子

4.5 35 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
20 塊

Ingrediënten

  • 5 克
  • 豬粗絞肉
    250 克
  • 乾香菇 沖洗至軟
    3 朵
  • 紅蘿蔔 切小塊
    20 克
  • 新鮮荸薺 去皮、切半
    3 粒
  • 切成蔥花
    1 枝
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 糯米 泡水1小時,瀝乾備用
    150 克
  • 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 塊

Eiwitten 2.559 g
Calorieën 335 kJ / 80 kcal
Vetten 4.679 g
Vezels 0.214 g
Koolhydraten 6.701 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...