無花果燉羊肉

無花果燉羊肉

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 去骨羊肩排 切塊(約4公分)
    400 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 胡荽籽
    ½ 茶匙
  • 紅辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 薑黃粉
    ¼ 茶匙
  • 肉荳蔻粉
    ¼ 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 紅葡萄酒
    200 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 無花果乾 (整粒)
    80 克
  • 200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 20.8 g
Calorieën 1997.2 kJ / 477.8 kcal
Vetten 26.1 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 31.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...