雞肉丸豆腐味增湯

雞肉丸豆腐味增湯

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 切段
    20 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • 柴魚醬油
    1 茶匙
  • 500 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    100 克
  • 豆腐 切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 海帶芽 以冷水泡開,瀝乾
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 24.2 g
Calorieën 773.8 kJ / 185 kcal
Vetten 4 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 13.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...