Apparaten en accessoires
雞肉丸豆腐味增湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
蔥 切段20 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
柴魚醬油1 茶匙
-
水500 克
-
洋蔥 切條(約1公分)100 克
-
豆腐 切塊(約1.5公分)100 克
-
味噌1 大匙
-
海帶芽 以冷水泡開,瀝乾1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
24.2 g
Calorieën
773.8 kJ /
185 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
運動後補給
10 recepten
Taiwan
Taiwan