蔥油雞

蔥油雞

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 人份

Ingrediënten

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    2 隻
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 新鮮香菇 切片
    20 克
  • 切絲
    10 克
  • 切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    ½ 根
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 黑麻油 少許,依個人喜好調整

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.38 g
Calorieën 305 kJ / 73 kcal
Vetten 3.57 g
Vezels 0.185 g
Koolhydraten 0.37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...