Apparaten en accessoires
蔥油雞
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 人份
Ingrediënten
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊2 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
新鮮香菇 切片20 克
-
蔥 切絲10 克
-
薑 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 切絲½ 根
-
白胡椒粉1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
黑麻油 少許,依個人喜好調整
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.38 g
Calorieën
305 kJ /
73 kcal
Vetten
3.57 g
Vezels
0.185 g
Koolhydraten
0.37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
五星級家常菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan