蔥油雞
TM5 TM6

蔥油雞

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 2 隻 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 500 克 水
  • 20 克 新鮮香菇 ,切片
  • 10 克 蔥 ,切絲
  • 5 克 薑 ,切絲
  • ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切絲
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 米酒
  • 黑麻油 ,少許,依個人喜好調整

Voeding
per 1 人份
Calorieën
305 kJ / 73 kcal
Eiwitten
9.38 g
Koolhydraten
0.37 g
Vetten
3.57 g
Vezels
0.185 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten