Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 克 油
- 25 克 蝦米 ,泡軟,瀝乾
- 20 克 乾香菇 ,泡軟,切片
- 150 克 豬肉絲
- 250 克 芋頭 ,切塊(約2公分)
- 10 克 米酒
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 800 克 高湯
- 15 克 醬油
- 120 克 白米
- 10 克 油蔥酥
- 30 克 芹菜 ,切末
- 1 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2041.2 kJ / 488.3 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 4.6 g