墨魚燒肉

墨魚燒肉

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 橄欖油
    10 克
  • 切段(約5公分)
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 乾墨魚 洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)
    80 克
  • 三層肉 切塊(約4公分)
    450 克
  • 紹興酒
    60 克
  • 醬油
    50 克
  • 150 克
  • 冰糖 依個人口味調整
    15 - 25 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 971.3 mg
Eiwitten 28.6 g
Calorieën 2248.6 kJ / 538 kcal
Vetten 411.9 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 261.6 g
Koolhydraten 10.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...