Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 橄欖油
- 10 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 蒜頭
- 80 克 乾墨魚 ,洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)
- 450 克 三層肉 ,切塊(約4公分)
- 60 克 紹興酒
- 50 克 醬油
- 150 克 水
- 15 - 25 克 冰糖 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2248.6 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 411.9 g
- Verzadigd vet
- 261.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 971.3 mg